Andra picknickdagen genomförd
Idag var det dags för den andra dagen av Pågens picknickevent och det var Humlegårdens tur att glädjas. Solen bidrog med härliga strålar och det var inte många som kunde hålla sig borta från en varm dag i solen. Humlegården var full med folk och picknickkänslan var på topp. En perfekt dag att erbjuda våra sommaraktiviteter och låta folk smaka och njuta av Pågens faktastiska gifflar! 

Filten var välbesökt, fotbollarna och kubbspelen var väl utnyttjade och folk välkomnade "bjudcyklarna" som vi flitigt cyklade runt på med glädjerop.

Det är fantastiskt hur mycket gjädje man kan sprida med en giffel! Många tyckte det var spännande att få smaka "Chocolate Chip" gifflarna, eftersom det tydligen  spridits rykten om den nya goda smaken. Det visade sig att "Chocolate Chip" levde upp till alla rykten och jag tror att det har blivit mångas nya favoritbulle. Det blir nog inte svårt att bestämma sig nästa gång man ska bjuda på fika eller njuta av en mysig picknick!

Det har iallafall varit en toppendag i vackra Humlegården och det är fantastiskt att se hur folk gläds av att få njuta av en äkta giffel!  / Text Martina Klingvall

Bilder från dagen









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0