Picknick i Humlegården, 9 Juni

Vilken dag! Det var en mycket blöt morgon, men som tur var sken solen upp under förmiddagen. Därför kunde vi vid två inte låta bli att packa bilen, och åka till Humlegården. Där dukade vi för sjunde gången fram filt, fotbollar, parasoll och givetvis en hel mängd Gifflar!

Nytt för denna gången var tillskottet Pågens nya Krisprolls, med mörk choklad! En het nyhet (!) som många ville lägga vantarna på. När vi berättade att de inte innehåller varken transfetter eller e-ämnen, var det många som plockade åt sig två. Nya Krisprolls Mörk Choklad passar utmärkt till fikat, och doppas med fördel i kaffet. Om man gillar det.

I Humlegården rör det sig alltid mycket folk, men idag var det många som hellre smakade på en giffel i förbifarten, istället för att sätta sig på filten en stund. Vi fick dock besök av en hel skolklass som mer än gärna placerade sig strategist kring korgarna. Det var glada miner, och det bjöds på en hel del sång. Barnen gick i en tysk skola, och hade lite avslutning i parken. Tyvärr kunde ingen komma på vad Gifflar Chocolate Chip heter på tyska, så om det är någon som vet, lägg gärna en kommentar!

Utan tvekan var det en skön dag för picknick. När solen väl letade sig igenom de något mörka molnen kunde i stort sett ingen tacka nej till ett smakprov. Även om många är trogna Gifflar Kanel, är Gifflar Chocolate Chip omåttligt poppis. Att se så många intressera sig för Krisprolls Mörk Choklad var grymt kul, och de kommer gå åt nästa gång vi kör, utan tvekan!

Vi tackar för en underbar dag, och hoppas att vi ses snart igen! Håll tummarna för vädret! /Text Emelie Birgersson

Bilder från dagen






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0